ID: 54842
Advertentie ID: #54842 is verwijderd van uw verlanglijst.
Omschrijving
Het is hip en trendy, je eigen eten sprokkelen in de natuur. Maar hoe pak je dat aan? Waar moet je op letten? Wat kun je wél eten en waar moet je met een grote boog omheen lopen?
Edwin Florès beschrijft in dit boek de geheimen van het wildplukken. Hij neemt je mee van het donkere bos naar de zilte kust en behandelt meer dan 200 wilde eetbare planten, bessen, noten, wortels en paddenstoelen. En als na afloop je mand of tas gevuld is met bessen, noten of bloemen, hoe verwerk je dan al die heerlijkheden?
Chefkok Jonnie Boer van De Librije weet hier wel raad mee. Hij beschrijft in duidelijke recepten hoe je de inhoud van je wildplukmand verwerkt in verrukkelijke siropen, jams, zouten, boters en nog meer lekkers.
Gebonden hardcover.
In zeer goede staat.
Geen krasjes op de kaft, vlekjes of ezelsoortjes.
Alleen kaal plekje op schutblad.
Rijk geïllustreerd met foto\'s in kleur.
Taal: Nederlands.
Auteur: Edwin Florès.
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV.
2de druk, 2013.
Verzendkosten zijn voor de koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties.
Edwin Florès beschrijft in dit boek de geheimen van het wildplukken. Hij neemt je mee van het donkere bos naar de zilte kust en behandelt meer dan 200 wilde eetbare planten, bessen, noten, wortels en paddenstoelen. En als na afloop je mand of tas gevuld is met bessen, noten of bloemen, hoe verwerk je dan al die heerlijkheden?
Chefkok Jonnie Boer van De Librije weet hier wel raad mee. Hij beschrijft in duidelijke recepten hoe je de inhoud van je wildplukmand verwerkt in verrukkelijke siropen, jams, zouten, boters en nog meer lekkers.
Gebonden hardcover.
In zeer goede staat.
Geen krasjes op de kaft, vlekjes of ezelsoortjes.
Alleen kaal plekje op schutblad.
Rijk geïllustreerd met foto\'s in kleur.
Taal: Nederlands.
Auteur: Edwin Florès.
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV.
2de druk, 2013.
Verzendkosten zijn voor de koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties.